Montering af villa ventilation i Silkeborg


Silkeborg Ventilation er din professionelle ventilations­partner. Vi hjælper både virksomheder og private med optimale ventilationsløsninger.

Vil du have et sundt og godt indeklima til en fair pris?

Effektiv og støjsvag ventilation

Silkeborg Ventilation tilbyder ventilationspakker inkl. montage. Sådan får du nemt skabt et sundt og godt indeklima derhjemme eller på kontoret. I nybyggeri er mekanisk ventilation et krav, fordi bygninger i dag er så velisolerede og tætte.

Ventilationspakker
Montering og service
Varmegenvinding

Nybyggeri
Renovering
Og meget andet ...

Læs videre eller kontakt os

Bæredygtige ventilations­løsninger

Et moderne ventilationsanlæg med varmegenvinding gavner ikke kun indeklimaet.

Der er også store gevinster at hente i forhold til energiforbruget. Ventilation er således til gavn for miljøet og på længere sigt også din økonomi.

Hos Silkeborg Ventilation montere vi ventilation med varmegenvinding i forbindelse med nybyggeri eller renovering. Det sker naturligvis i overensstemmelse med kravene i bygningsreglementet.

Tag os med på råd så tidligt som muligt i dit byggeprojekt – så undgår du dobbeltarbejde.

Husk håndværkerfradraget! Måske er dit projekt fradragsberettiget. Du kan læse mere om, hvordan du kan gøre brug af håndværkerfradraget i forhold til ventilation her.

Jakob Bang


Erfarne ventilations­montører

Vores faglige stolthed er også altid med i værktøjskassen, når vi er ude at montere ventilation. Vi bruger desuden altid kvalitetsmaterialer fra betroede leverandører.

Her kan du se et lille udvalg:

Danfoss
Øland
Nilan

Lindab
Genvex
Dantherm

Bag Silkeborg Ventilation ApS står Jakob Bang – og vi har mange års erfaring med at skabe optimal ventilation i private hjem og i virksomheder.


Læs mere om Silkeborg Ventilation ApS her

Få et uforpligtende
tilbud på din ventilations­opgave

info@silkeborgventilaiton.dk